Prijava

Vaša prijava

Javni poziv za dodjelu novčane pomoći stanovnicima smještenim u privremenim smještajima (kontejnerima/mobilnim kućicama) na području području Općine Kravarsko


Na 18. sjednici Općinskog vijeća Općine Kravarsko donijeta je Odluka o načinu raspodjele raspoloživih sredstava sa podračuna za posebne namjene u Zagrebačkoj banci d.d. (“Glasnik Zagrebačke županije”, broj 26/24).

Općinski načelnik Općine Kravarsko raspisuje Javni poziv za dodjelu novčane pomoći stanovnicima smještenim u privremenim smještajima (kontejnerima/mobilnim kućicama) na području Općine Kravarsko.
Predmet javnog poziva je dodjela novčane pomoći stanovnicima Općine Kravarsko smještenim u privremenim smještajima (kontejnerima/mobilnim kućicama) koji su na dan potresa, 28. i 29. 12.2020. godine imali prijavljeno prebivalište na području Općine Kravarsko, te su njihovi objekti pregledom statičara označeni crvenom ili žutom naljepnicom.

Iznos potpore biti će raspodijeljen ravnomjerno broju pravovaljanih prijava sukladno odredbama ovog Javnog poziva.
Dodijeljena sredstva potrebno je namjenski utrošiti najkasnije do 30. studenog 2024. godine.

Prijave se podnose osobno u Općini Kravarsko na adresi Trg Stjepana Radića 1, Kravarsko svakim radnim danom od 08 do 14 sati ili putem e-maila opcina@kravarsko.hr.
Prijave se zaprimaju od 01. kolovoza do 23. kolovoza 2024. godine do 14 sati.
Prilikom podnošenja prijave potrebno je dostaviti sljedeće:
a) ispunjen i potpisan obrazac (predložak u prilogu)
b) priložiti dokaz o stanju uporabljivosti zgrade u trenutku podnošenja prijave (potvrda) – dokaz ne smije biti stariji od dana objave javnog poziva
c) Izjava o namjenskom utrošku novčanih sredstava (predložak u prilogu)
d) dokaz o vlasništvu objekta (ZK izvadak)
e) preslika osobne iskaznice
f) preslika računa

Prilog:
Odluka o načinu raspodjele raspoloživih sredstava sa podračuna za posebne namjene u Zagrebačkoj banci d.d.
Javni poziv
Obrazac za prijavu
Izjava o namjenskom utrošku novčanih sredstava