Prijava

Vaša prijava

Obavijest o načinu ostvarivanja prava na isplatu novčane naknade redovnim učenicima srednjih škola s prebivalištem/boravištem na području Općine Kravarsko


Redovni učenici srednjih škola sa prebivalištem/boravištem na području Općine Kravarsko ostvaruju pravo na isplatu novčane naknade u iznosu od 130,00 eura pod sljedećim uvjetima sukladno Zaključku o isplati novčane naknade redovnim učenicima srednjih škola s prebivalištem/boravištem na području Općine Kravarsko (KLASA: 024-05/24-01/32, URBROJ: 238-18-24-01):

  • da su redovni učenici srednje škole
  • da imaju prebivalište/boravište na području Općine Kravarsko

Zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu novčane naknade podnose učenici samostalno (ukoliko su punoljetni) ili njihovi roditelji/skrbnici za maloljetne učenike srednjih škola.

Uz zahtjev se obvezno prilažu sljedeći dokumenti:

  1. dokaz o prebivalištu/boravištu učenika na području Općine Kravarsko (preslika osobne iskaznice, uvjerenje o prebivalištu/boravištu)
  2. presliku kartice računa
  3. dokaz/potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole u školskoj godini 2024./2025.

Zahtjevi s navedenim dokazima se podnose radnim danom od 11. rujna 2024. do 10. listopada 2024. godine, isključivo u vremenu od 8:00 do 15:00 sati u Općini Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, Kravarsko ili putem elektroničke pošte: opcina@kravarsko.hr
Isplate će se izvršiti na račun podnositelja Zahtjeva, u roku od 30 dana od primitka Zahtjeva.

Zaključak (PDF)
Zahtjev (word)
Zahtjev (PDF)