Prijava

Vaša prijava

Početak provedbe Pilot projekta edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti


Općina Kravarsko započela je sa provedbom Pilot projekta edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti koji se financira od strane Ministarstva demografije i useljeništva. U projekt su uključena djeca predškolske dobi i djela od I. do IV razreda osnovne škole. Vrijednost projekta iznosi 22.000,00 eura. Razdoblje provedbe projekta je od 04. rujna 2024. godine do 31. kolovoza 2025. godine.
Projekt se provodi kroz organizaciju edukativnih, kulturnih i sportskih radionica koje su za svu djecu besplatne. Projektom će se doprinijeti dodatnom razvoju obrazovnog sustava na području Općine Kravarsko i to kroz povećanje motoričkih, sportskih, socijalnih i ostalih sposobnosti koje će im bitne značajne za nastavak njihovog obrazovnog ciklusa.
Planirane radionice održavaju se u suradnji sa Osnovnom školom Slavka Kolara Kravarsko i Dječjim vrtićem “DIDI” Podružnica Kravarsko.

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Ministarstva demografije i useljeništva. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”

“Ovaj Projekt provodi se uz financiranje Ministarstva demografije i useljeništva.”