Prijava

Vaša prijava

Jelušić ostao bez drugog kruga: Danas počinje borba za nove izbore!

[]

Ivo Jelušić izborni je gubitnik na lokalnim izborima u Velikoj Gorici, jer malo kad se dogodilo da SDP-ov kandidat ne uđe bar u drugi krug, što je za rukom pošlo i prošlom, relativno nepoznatom kandidatu Aleksandru Horvatu.

No, nije to ništa osobno već samo dokaz kako je oporba u Velikoj Gorici razjedinjena, nestabilna i slaba, no Jelušić je i ranije poručivao kako je tome došao kraj. Po objavi izbornih rezultata, na kojima je zadobio povjerenje 21,23 posto birača (4919 glasova) čestitao je Krešimiru Ačkaru na izbornom rezultatu:

“Čestitam na izbornom rezultatu, ali ne i na načinu na koji ga je ostvario. Danas, zadnjim danom izbora počinje borba za nove izbore, za 4 godine, a možda i ranije”, kaže Jelušić te poručuje da gotovo 5000 glasova građana obvezuje te da će biti dostojni predstavnik građana u Gradskom vijeću.

“Obećajem da Gradsko vijeće neće izgledati kao prije. Bit ćemo kvalitetna, konstruktivna, jaka i čvrsta oporba”, poručio je.

 

Objava Jelušić ostao bez drugog kruga: Danas počinje borba za nove izbore! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.