Prijava

Vaša prijava

Najviše novih slučajeva broji goričko područje

[]

Prema najnovijim podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo na području Zagrebačke županije od početka pandemije do danas evidentirano je 29667 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom. Izliječeno je 28795 osoba, a 75 osoba je preminulo.

Trenutno je na području županije aktivno 797 slučajeva. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 111 osoba, od čega je najviše u našem gradu – 24 slučajeva, dok  općine Kravarsko, Pokupsko i Orle broje po jedan novi slučaj, a u županiji su ozdravile 22 osobe. Mjera samoizolacije izrečena je za sedam razrednih odjela.

Apeliramo na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivamo sve da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – kazali su iz Stožera civilne Zagrebačke županije.

NOVO: Od četvrtka, 20. svibnja ugostiteljski objekti mogu raditi do 22:00 sata – više o nužnim epidemiološkim mjerama za područje Zagrebačke županije koje ostaju na snazi do 31. svibnja 2021. saznajte ovdje.

Objava Najviše novih slučajeva broji goričko područje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.