Prijava

Vaša prijava

Oprez, u dva dana ukradena tri bicikla!

[]

Apel vlasnicima bicikala da svoje bicikle ne ostavljaju nevezane ili bez nadzora stiže iz Goričke policije koja je prošli tjedan, u dva dana zabilježila čak 3 krađe bicikala. Dvije krađe dogodile su se u srijedu, 26.svibnja. Jedan bicikl ukraden je u prijepodnevnim satima ispred Osnovne škole Eugena Kumičića. Vlasnik bicikla je učenik, a vrijednost je procijenjena na oko 2800 kuna. Isti dan ukraden je bicikl u Zagrebačkoj ulici, ženskoj osobi koja je oko 19 sati boravila u kozmetičkom salonu. Cijena ovog bicikla procjenjuje se na oko 2000 kuna. Još jedna krađa zabilježena je jučer, u četvrtak, ispred srednjoškolskog centra, od 9 do 13 sati. I ovaj je bicikl vrijednosti oko 2500 kuna.

U policiji napominju kako su cijene ovih bicikala na crnom tržištu puno manje, a kradljivci će ih prodati za oko 300 do 700 kuna po biciklu. Krađe bicikala rijetko se kad raspletu ili počinitelj bude pronađen, tako i ovdje, počinitelj ili počinitelji još nisu pronađeni, a građani se savjetuju na oprez i pažnju.

Inače, u proteklih tjedan dana gorička policija bilježi 38 raznih događaja, dva prekršaja nasilja u obitelji i osam prometnih nesreća. Povećan je broj kaznenih djela iz domene obiteljskih odnosa.

Objava Oprez, u dva dana ukradena tri bicikla! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.