Prijava

Vaša prijava

Ove subote diljem županije na raspolaganju novih 11.400 doza Pfizera

[]

Sutra, 29. svibnja na području Zagrebačke županije od 8.00 sati kreće novi krug masovnog cijepljenja u sklopu kojeg  će biti dostupno 11.400 doza cjepiva Pfizer na devet posebno organiziranih punktova u svim županijskim gradovima.

U našem gradu lokacija jeza masovno cijepljenje već poznata: Srednja strukovna škola Velika Gorica, Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21. Za kontaktiranje novih pacijenata pobrinut će se liječnici obiteljske medicine, a 3.307 doza rezervirano je za docjepljivanje građana koji su 24. travnja primili svoju prvu dozu.

– Iako smo i prošle subote na raspolaganju imali 11.400 doza cjepiva, zbog preklapanja u popisu liječnika opće medicine s popisom prijavljenih putem nacionalne platforme, iskoristili smo 71% dostupnih doza za taj dan. Iz tog razloga ovaj put smo se odlučili isključivo osloniti na ordinacije obiteljske medicine. U lipnju u Zagrebačku županiju stiže rekordna pošiljka od 107.000 doza cjepiva, stoga pozivam građane da se prijave na cijepljenje u što većem broju – rekao je Leo Šunjić, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

.

Objava Ove subote diljem županije na raspolaganju novih 11.400 doza Pfizera pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.