Prijava

Vaša prijava

FOTO Judo klub Fuji: Želimo osigurati nastavak besplatnog treniranja za naše članove!

[]

Danas, kao uvod pred utakmicu Hrvatske i Armenije, odigrana je humanitarna utakmica na ŠRC-u “Udarnik” između nogometašica Dinama i Fan cluba “Budi ponosan”, čiji je primarni cilj bio pomoći kroz donacije radu i djelovanju Judo kluba Fuji iz Velike Gorice i djeci sa invaliditetom koja tamo treniraju.

Kroz razgovor s voditeljicom Marinom Drašković doznali smo neke simpatične momente koji su se na ovoj hvalevrijednoj inicijativi dogodili. Iz Kluba su puni dojmova, dirnuti i sretni.

Svaka nam je donacija bitna jer nam osigurava funkcioniranje Kluba za iduću godinu!

Kako i sama Marina kaže, već su se navikli zvati samonicijativno za svaku donaciju, a ovo je prvi put da je netko za Fujijevce prvi inicirao ovako veliki događaj.

– Nemam riječi, bilo nas je malo iz Kluba ali plakali smo od smijeha. Djeci je bilo super, a naš Dorijan je ispucao prvu loptu, Pavao je najglasnije pjevao himnu, a jedna od blizanki, naša Lana žurila je s ispita zagrebačkoj gimnaziji i to ni više ni manje nego – taksijem!

U tekmu se spontano uključio i Marinin muž, inače trener Kluba koji radi s djecom koja imaju cerebralnu paralizu.

Navijačima je falio jedan igrač, i moj muž Marko Belošević koji je inače jedan od trenera u klubu, dobio dres i neplanirano odigrao cijelu tekmu. Trenutno nam je svaka donacija bitna, jer sve ovogodišnje donacije osiguravaju nam funkcioniranje Kluba za iduću godinu, te besplatno treniranje našoj djeci – istaknula je voditeljica Kluba Marina Drašković.

Za dodatnu dozu smijeha i zabave pobrinuo se nezamjenjivi Mario Petreković, a cijelu akciju svojim je prisustvom podržao i gradonačelnik Krešimir Ačkar ali i Grad, koji je i financijski podržao cijelu priču.

– Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji” jedna je od najljepših i najhumanijih priča u našem gradu. Ovakve akcije uvijek podržavam svim srcem – kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Objava FOTO Judo klub Fuji: Želimo osigurati nastavak besplatnog treniranja za naše članove! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.