Prijava

Vaša prijava

Ryanair odradio prvi let iz Zračne luke Franjo Tuđman, a od sada dostupni i izravni letovi za Portugal

[]

Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, danas je obilježila prvi let u Zagrebu na novoj liniji koja će prometovati dva puta tjedno za Bruxelles Charleroi.

Druga linija za Milano Bergamo krenut će od 17. lipnja, dok će tri linije do Göteborga, Londona Stansteda i Rima Ciampina biti dostupne od 23. srpnja, kada će prvi zrakoplov Ryanaira biti baziran u Zračnoj luci u Velikoj Gorici. Red letenja će biti dostupan od rujna, a tada će se i njihov drugi zrakoplov bazirati u Velikoj Gorici te će se otvoriti još devet novih linija prema Njemačkoj, Francuskoj, Norveškoj, Švedskoj i Crnoj Gori.

Za proslavu prvog leta pokrenuli su prodaju sjedala za 19,99 eura koja se mogu rezervirati do 4. lipnja. Ovo se odnosi na putovanja do 31. listopada.

Osim Ryanaira, danas i TAP Air Portugal započinje s izravnim letovima iz Zagreba prema Lisabonu, glavnom gradu Portugala. Nova linija prometovat će tri puta tjedno – srijedom, petkom i nedjeljom. “Iznimno nam je drago vidjeti TAP Portugal ponovo u Zagrebu nakon pet godina pauze. Ova linija neće povezivati samo dva glavna grada – zahvaljujući širokoj mreži kompanije TAP Portugal u Lisabonu, putnici će imati pristup kontinentima Sjeverne i Južne Amerike i Afrike, kao i jadranskoj obali na domaćim letovima iz Zagreba. Dobrodošao TAP Air Portugal!”, navode iz Zračne luke.

Objava Ryanair odradio prvi let iz Zračne luke Franjo Tuđman, a od sada dostupni i izravni letovi za Portugal pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.