Prijava

Vaša prijava

Kako u uslužnim djelatnostima pokazati kupcu kvalitetu? Saznajte sutra na radionici

[]

Ukoliko imate svoju tvrtku i bavite se proizvodnjom, izradom, prodajom ili distribucijom proizvoda i usluga, sigurno ste se barem jednom zapitali – zašto neku uslugu smatramo kvalitetnom? Za to je potrebno kvalitetno upravljanje koje podrazumijeva stvaranje uvjeta i ozračja u kojem zaposlenici ostvaruju zadane ciljeve i istovremeno su zadovoljni i osobnim postignućima i osobnim statusom. Shvaćanje kvalitetnog upravljanja poslovanjem omogućit će sustavan porast efikasnosti zaposlenika, bolju internu suradnju, komunikaciju i angažiranost zaposlenika.

Kako bi se bolje upoznali s tom materijom, Razvojna agencija Grada Velike Gorice organizira predavanje pod nazivom “Pozicioniranje kvalitetom – certifikacija poslovanja”. Radionica želi približiti temu pozicioniranja kvalitete i certificiranja poslovanja na način da zahvati i prednosti i mane takvog pristupa.

Tijekom radionice obradit će se sljedeće teme:

• Polazne osnove – što se može certificirati i tko certificira
• Što su preduvjeti odluci o certificiranju
• Utjecaj tržišta na certificiranje
• Jačanje kapaciteta (ulaganje i u materijalnu ali i nematerijalnu imovinu)
• Segmentacije tržišta
• Najčešće ISO norme
• Kako se ISO certifikacija provodi, koliko sve skupa traje, koliko to košta i zašto se tvrtke uopće upuštaju u takve zahvate

Radionicu će voditi Vitomir Lučić, a ista će se održati u četvrtak, 10. lipnja u 14 sati, online. Za radionicu su potrebne prijave koje možete pronaći OVDJE.

Radionica se organizira u sklopu projekta “Poduzetnički info” te je besplatna za sve polaznike.

Objava Kako u uslužnim djelatnostima pokazati kupcu kvalitetu? Saznajte sutra na radionici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.