Prijava

Vaša prijava

Damir Kovačević, službeni vozač svih goričkih gradonačelnika otišao u mirovinu!

[]

Damir Kovačević je danas odradio svoju posljednju vožnju za Grad od 1997. godine. Naime, bio je službeni vozač svim velikogoričkim gradonačelnicima.
Rodom iz Rakitovca, sam za sebe kaže da je pravi turopoljec 24 godine, 62 godine. Odradio je devet gradonačelničkih mandata, počevši od prvog velikogoričkog gradonačelnika, gospodina Bobesića.
– Sa svim gradonačelnicima sam ostao u dobrim odnosima.Bili su lijepi trenuci, gradonačelnik mi je priuštio zadnju počasnu vožnju, ali sam zbog problema s kralježnicom bio primoran otići osam mjeseci ranije. Jako sam uzbuđen jer to nikad nije nijedan vozač u Gradu doživio – otkrio nam je Damir Kovačević.
A evo kako ga je opisao aktualni gradonačelnik Krešimir Ačkar…
– Uvijek predan i pouzdan u svom poslu. Danas je odradio posljednju službenu vožnju nakon koje odlazi u zasluženu mirovinu. Dragi prijatelju, želim ti dobro zdravlje i sretne umirovljeničke dane. Hvala ti za sve – kazao je Krešimir Ačkar na svom facebook profilu.

Objava Damir Kovačević, službeni vozač svih goričkih gradonačelnika otišao u mirovinu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.