Prijava

Vaša prijava

Kreni u šetnju i upoznaj turopoljsku povijest

[]

Vrijeme je za jednu drugačiju, jedinstvenu šetnju Turopoljem i Zagrebačkom županijom! U nedjelju, 20.lipnja krenite u avanturu zvanu turopoljska povijest, pozivaju iz Turstičke zajednice Velike Gorice.

“Mnogi su ispisali stranice povijesti Turopolja, a vi ćete svoju stranicu ispisati u pratnji plemenite Ane koja će Vas odvesti u jedinstvenu šetnju nekadašnje Plemenite općine turopoljske te Vam pokazati kako je nekad izgledalo srce Plemenite općine. Uz dozu mistike i tajanstvenosti postanite plemeniti i putujte kroz vrijeme”

Interpretacijska šetnja kroz Turopolje, u trajanju od sat i pol namijenjena je odraslima i djeci, a započinje ispred Centra za posjetitelje u nedjelju, 20.lipnja. Prva tura je u 11, a druga u 17 sati.

Sudjelovanje je besplatno, a svoju besplatnu ulaznicu rezervirajte OVDJE, a tu možete otkriti i što se nudi u šetnjama kroz druge djelove Zagrebačke županije. Prošećite i Vrbovcem kroz “Bogatstvo na brigu”, posjetite Krašić, dom blaženog Alojzija Stepinca ili Brdovec koji priča priču o vječnim čuvarima bajkovitog kraja.

Na projektu Kulturnog turizma, pod nazivom KulTurama, udružile su se Turističke zajednice Zagrebačke županije. Svaka od njih pripremila je odličan program, pješačku interpretacijsku turu karakterističnu za svoj kraj.

Objava Kreni u šetnju i upoznaj turopoljsku povijest pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.