Prijava

Vaša prijava

Danas u Mraclinu promocija badmintona na otvorenom!

[]

Umjesto uobičajenog Dječjeg dana, danas u sklopu Dana sv. Vida u Mraclinu imaju jednu obiteljsku sportsku priredbu koju donosi Hrvatski badmintonski savez – promociju tzv. airbadmintona, badmintona na otvorenom, prenosi mraclin.hr.

Badminton smo sigurno svi zaigrali na otvorenom i znamo kako vjetar može pokvariti naše napore da lopticu pošaljemo tamo gdje treba. Zato se pravi badminton, onaj koji vidimo na Olimpijskim igrama, igra samo u dvorani. No, Svjetska badmintonska federacija smislila je posebnu lopticu, otporniju na vjetar, s kojom se dvoranski badminton, može zaigrati i na livadi, plaži, ulici

Foto: Pixabay

Teren i mreža postave se za čas, pravila su jednostavna i nema prepreke da već danas zaigra cijela obitelj: mama i sin protiv tate i kćeri, a mogu se uključiti i djed i baka.

Igra se pojedinačno, u paru i u trojkama, rekete vjerojatno već imate, a sve ostalo moći će se nabaviti na licu mjesta.

– Da bismo naučili osnove pomoći će nam naši gosti iz badmintonskih klubova Stella Zagreb i Velika Gorica, a dodatne informacije o airbadmintonu, pravilima igre, te o današnjoj promociji možete saznati i u najavi na stranicama Hrvatskog badmintonskog saveza – poručili su organizatori.

Sve se odigrava kod Vatrogasnog doma Ivana Galekovića s početkom u 18 sati.

Objava Danas u Mraclinu promocija badmintona na otvorenom! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Zaigrajte airbadminton u Mraclinu

Podsjetnik na rok za dostavu Zahtjeva