Prijava

Vaša prijava

KINO NA OTVORENOM Prvi filmski naslovi pod zvjezdanim nebom

[]

Prve ovogodišnje kino projekcije okupile su veliki broj djece i odraslih, osobito na prvoj projekciji u 18 sati. U zraku se moglo osjetiti da su svi željni zabavnih programa i druženja.

Kako se ova vrlo posjećena aktivnost održava na otvorenom, u lijepom ambijentu i s ponuđenim kvalitetnim i zabavnim sadržajem – ne možete pogriješiti ako se tijekom lipnja srijedom uputite upravo na Tuđmanac!

Bilo je baš lijepo vidjeti cijele obitelji i skupine malih ili malo većih prijatelja na dekicama, uz gricke, napitke, igračke… I vrijeme nas je poslužilo! Nadamo se da ćemo ovako lijepo iskustvo ponoviti i u naredne dvije srijede. Filmovi koji nas čekaju su super, vrijeme će također biti odlično (držimo fige), a na malim i velikim ljubiteljima filmova je samo da zauzmu svoje mjesto na postavljenim sjedalicama ili svojim dekicama i uživaju – kazala je Vesna Gjurković, voditeljica kinematografske djelatnosti.

Podsjećamo, jučer su na redu bili filmovi Veliko putovanje (animirani) u 18 sati te Zaštitnik u 20 sati. Sljedeće srijede (23. 6.) na redu su dva nova hita, u 18.00 sati sinkronizirani crtić ‘Luka i čarobni muzej’, te u 20.00 sati urnebesna komedija Deset dana bez mame, a prijekcije nakon toga biti će 30. lipnja kada završava ova aktivnost.

Gledanje filmova je besplatno, a možete ponijeti i svoje dekice, kokice i slatkiše!

A evo kako je bilo jučer…

 

Objava KINO NA OTVORENOM Prvi filmski naslovi pod zvjezdanim nebom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.