Prijava

Vaša prijava

UDOMI ME Privrženi šestogodišnji pas Rusty u potrazi za svojim ‘zauvijek ljudima’

[]

Svi dani u napuštenim psima su teški i svakog dana se nadaju da će po njih doći njihov čovjek i pružiti im dom u kojem će ostati zauvijek. Priliku za udomljavanje im možete pružiti upravo vi. Danas predstavljamo privrženog ljepotana Rustyja.

Kako nam govore iz Sigurne kućice, Rusty ima šest godina i jedan je jako privrženi, uredan i dobar pas, koji drugima ne vjeuje odmah na prvu i treba mu malo vremena za adaptaciju, a samo traži priliku za  svoj ‘zauvijek dom’. Naime, nažalost je postao teret obitelji kod koje je bio, a ovaj divan pas samo želi biti nečiji, voljen i pažen.

‘Kažu da sam samo pas, ali ja sam ja.
Kažu da ostajem bez obitelji, ali ja ne mrzim.
Bojim li se? Sasvim iskreno, da!
Nemam kuda, nemam dom, prijateljska ruka samo mi je san.
Hodam sam. Staza nepoznata. Ne vidim joj kraj’
Kako dalje? Kuda? Gdje? Rustyju gori pod šapicama, s veseljem i nadom iščekuje svoje ljude, a vidite kako je predivan… Bio bi savršen vjerni prijatelj nekome, a taj netko možete biti baš vi!

Ako želite udomiti Rustyja ili nekog drugog psa i pružiti im dom i ostatak života kakav zaslužuje, možete se javiti u inbox Sigurne kućice.

Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom!

Objava UDOMI ME Privrženi šestogodišnji pas Rusty u potrazi za svojim ‘zauvijek ljudima’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.