Prijava

Vaša prijava

Provalnika u Podbrežnici zadržali građani do uhićenja, ukradeni bicikl vraćen vlasniku

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom. Sumnjalo se na počinjenje kaznenih djela „Teška krađa“ provaljivanjem u pokušaju te kazneno djelo „Krađa“.

Utvrđeno je da je 27-godišnjak u Šibenskoj ulici 22. lipnja prišao parkiranom teretnom vozilu marke Mercedes Sprinter u vlasništvu 60-godišnjaka te prikladnim alatom prerezao kabel s kojim je bila osigurana cerada na teretnom prostoru. Bez da je išta uspio otuđiti, dao se u bijeg. Uočen je od strane građana koji su ga zadržali do dolaska policijskih službenika koji su ga uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.

Kroz daljnje kriminalističko istraživanje je utvrđeno da je osumnjičeni dan ranije, također oko ponoći, došao na adresu u Velikoj Gorici u Mariborsku ulicu, gdje je iz dvorišta otuđio brdski bicikl marke Cube vlasništvo 39-godišnjaka. Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici pronašli su otuđeni bicikl i vratili ga oštećenom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Objava Provalnika u Podbrežnici zadržali građani do uhićenja, ukradeni bicikl vraćen vlasniku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.