Prijava

Vaša prijava

Večeras ljetno kino na otvorenom! Na repertoaru su dva odlična filma

[]

Iako je koncertni dio Goričkih večeri završio, još uvijek imamo priliku uživati na Ljetnom kinu na otvorenom! Danas su na repertoaru dva odlična filma – animirani Luka i Čarobni muzej te urnebesna komedija Deset dana bez mame.

Projekcije filmova održavaju se u 18 i 20 sati, a jedino što trebate je ponijeti prostirke ako ne želite sjediti na stolcima. U slučaju kiše kino projekcija će se održati u Dvorani Gorica.

LUKA I ČAROBNI MUZEJ / Harvie and the Magic Museum
animirani, sinkroniziran

Trajanje: 86′
Režija: Martin Kotík, Inna Evlannikova

Luka je pametan, ali previše živahan dječak s jednom ambicijom: završiti posljednju razinu svoje računalne igre. Međutim, završetak igrice će biti tek početak velike avanture koja će odvesti Luku, njegovog psa Džekija i prijateljicu Moniku u davno zaboravljeni muzej lutaka, gdje će Luka vratiti u život sve lutke, pa tako i groznog lutkara!

DESET DANA BEZ MAME / 10 jours sans maman
komedija

Trajanje: 104′
Režija: Ludovic Bernard
Uloge: Aure Atika, Franck Dubosc, Alexis Michalik

Što sve može poći po zlu kada mama i supruga ode na službeni put, a otac ostane kod kuće da se brine o djeci, kućanstvu ali i svom poslu? Antoine Mercier je direktor ljudskih resursa u velikoj firmi i upravljanje zaposlenicima mu je u malom prstu. No pobrinuti se za kućanske poslove i za četvero djece koja su, naizgled, izvan kontrole puno je veći zadatak…. Film nudi puno smijeha i ludih situacija.

 

Objava Večeras ljetno kino na otvorenom! Na repertoaru su dva odlična filma pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.