Prijava

Vaša prijava

PLARTFORMA TE POZIVA Prijavi se za rad na novom izvedbenom projektu!

[]

U novoj izvedbenoj sezoni, velikogorički obrt Plartforma pažnju će
posvetiti ljudskom tijelu okupljajući izvođače/sudionike, muškarce i žene s više ili manje izvedbenog iskustva.

– Kroz zajedničke susrete bavit ćemo se temama tjelesnosti i vlastitog tijela, osvještavajući njegove mogućnosti i nemogućnosti, tjelesne blokade, ozljede, tjelesne senzacije, otkrivati neotkriveno. Kroz 20-tak susreta polaznici će, dijeleći vlastita iskustva, stvoriti izvedbeni materijal koji će se potom oblikovati u izvedbu koja će premijeru imati do kraja godine – otkrili su iz Plartforme.

Predložak za rad je tekst francuskog filozofa Michaela Foucaulta
„Utopijsko tijelo“:

„Pred mojim očima ocrtava se neizbježna slika koju mi nameće ogledalo: mršavo lice, pogrbljena ramena, kratkovidan pogled, kose nema, zbilja nije lijepo. I u toj gadnoj ljusci glave, u tom kavezu koji ne volim, morat ću se pokazivati i šetati. Kroz tu rešetku treba gledati, govoriti, biti viđen…”

Evo kako se moožete prijaviti

Projekt će okupiti šest do osam izvođača i izvođačica. Prethodno izvedbeno iskustvo nije uvjet, a donja dobna granica za prijavu je 30 godina.

Prijaviti se možete mailom na anakatulic@gmail.com, a za
više informacija slobodno možete kontaktirati na broj 099 6690 695 (Ana Katulić).

Rad na predloženom materijalu, radionice, istraživanje i probe počinju u rujnu u Velikoj Gorici.

O izvođačici

Ana Katulić izvođačica je u području performansa, kazališta i multimedije, vlasnica obrta za izvođačku umjetnost Plartforma,te polaznica diplomskog studija Neverbalnog teatra pri Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Ana je sukreatorica projekta “Muzej odbačenih predmeta”, a obrt Plartforma do sad je uspješno producirao nekoliko predstava za djecu, radionice, te multimedijske projekte i filmove vezane uglavnom uz Turopolje.

Objava PLARTFORMA TE POZIVA Prijavi se za rad na novom izvedbenom projektu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.