Prijava

Vaša prijava

Ukrao bicikl, pokušao provaliti u kombi, ali ga svladali građani i prijavili policiji

[]

Policija je uhvatila počinitelja, 27-godišnjaka iz Slavonije, s adresom u Zagrebu koji je u noći s 21. na 22. lipnja pokušao provaliti u teretno vozilo marke Mercedes u Šibenskoj ulici. Počinitelj je alatom presjekao ceradu kojom je osigurano vozilo, no u njegovu su ga naumu krađe prekinula dvojica građana koji su ga zadržali do dolaska policijskih službenika, doznajemo iz Policije. Isti je počinitelj, istu večer ukrao i bicikl u Podbrežnici, marke Cube u vrijednosti oko 3,5 tisuće kuna. Pretpostavlja se, usputno, jer trebao mu je prijevoz do sljedeće lokacije. Počinitelj je prijavljen nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a istraga i dalje traje jer su kod njega pronađeni i drugi predmeti, alat, za koji se pretpostavlja da je također ukraden.

Lopov ušao kroz kupaonski prozor otvoren na kip

Još jedna provala i krađa dogodila se 18.lipnja u večernjim satima u Ulici don Frane Bulića gdje je nepoznati počinitelj iz obiteljske kuće ukrao novac i zlato u vrijednosti većoj od pet tisuća kuna. Počinitelj se popeo na četvrti kat i obio prozor otvoren na kip te kroz kupaonicu ušao u kuću.

Policija je evidentirala i povećan broj prekršaja nasilja u obitelji, a smanjenje je prometnih nesreća. U tjednu iza nas tek su dvije prometne nesreće. U zadnjih tjedan dana zabilježeno je 30 različitih događaja, od čega 9 kaznenih djela.

Objava Ukrao bicikl, pokušao provaliti u kombi, ali ga svladali građani i prijavili policiji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.