Prijava

Vaša prijava

Uzbuna u Plastičnom carstvu razveselila klince u Gradićima i Čiču

[]

Uzbuna u Plastičnom carstvu, ekološko-edukativna bajkovita predstava koja progovara o važnosti zaštite okoliša, za vikend je gostovala u Novom Čiču i Gradićima. Glumačka ekipa klince je razveselila u sklopu Dana Novog Čiča, blagdana sv. Ivana Krstitelja, a osim uz predstavu, okupljeni mještani družili su se uz fine specijalitete te uživali u koncertu tamburaša, slušali priče i na kraju- zaplesali.

Uzbuna je igrala i u Gradićima, a u društvenom je domu okupila 20-ak djevojčica i dječaka koji su uživali u zgodama i nezgodama Plastika Fantastika, te Malog i Bicikle koji upoznaju neobičnu djevojčicu Kosjenku.

Uloge prema tekstu Marije Antić, tumače Mirel Huskić, Ana Katulić, Lidija Kraljić, Katarina Arbanas, za svjetlo i zvuk zadužen je Domagoj Klasić, a kostime potpisuje Katarina Radošević Galić. U subotu, 7.8. predstava gostuje u Vukovini, na manifestaciji “Vidim, čujem i mirišem ljeto”

 

Objava Uzbuna u Plastičnom carstvu razveselila klince u Gradićima i Čiču pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.