Prijava

Vaša prijava

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Povoljna epidemiološka situacija nije vrijeme za opuštanje, važno je cijepiti se

[]

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije do sada je s jednom dozom cijepljeno 43 % stanovnika starijih od 18 godina, tj. njih 20,5% s dvije doze.

– Povoljna epidemiološka situacija kojoj posljednjih dana svjedočimo kako na razini Hrvatske, tako i u Zagrebačkoj županiji nije vrijeme za opuštanje. Cjepiva ima dovoljno i ono je dostupno svima – izjavio je zamjenik župana Ervin Kolarec koji je u velikogoričkoj ispostavi Doma zdravlja danas primio prvu dozu Pfizera.

Podsjećamo kako je u posljednjih tjedan dana Zagrebačka županija četiri dana bila bez novooboljelih, a s današnjim danom aktivno je 12 slučajeva COVID-19.

– Ljeto i turistička sezona su počeli, a mi svi zajedno već sada moramo misliti na jesen u kojoj želimo da se naši učenici vrate u školske klupe i da gospodarstvo funkcionira u punom obimu. S tim ciljem pozivam sve stanovnike Zagrebačke županije, a posebno našu radno aktivnu populaciju da rezerviraju svoj termin i cijepe se – istaknuo je Kolarec.

Osim na masovnim punktovima tijekom vikenda i u ordinacijama liječnika obiteljske medicine, cijepljenje je moguće i u ambulantama posebnog dežurstva u svim ispostavama Doma zdravlja Zagrebačke županije, uz prethodnu telefonsku najavu radnim danom od 8 do 12 sati.

U našem gradu cijepljenje je moguće u sljedećim terminima:

Objava ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Povoljna epidemiološka situacija nije vrijeme za opuštanje, važno je cijepiti se pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.