Prijava

Vaša prijava

KNJIŽNICA Od danas otvorene čitaonice, moguće i učenje u knjižnici

[]

Od danas u knjižnici ponovno možete čitati dnevni tisak, otvaraju se čitaonice novina i časopisa kao i studijske čitaonice za rad i učenje u knjižnici. I dalje je prilikom boravka u knjižnici nužno poštivanje mjera  – nošenje maski, dezinfekcija ruku pri ulasku te poštivanje udaljenosti od 2 metra.

Uz to, čitaonice dnevnog tiska i čitaonica Dječjeg odjela su otvorene uz ograničen broj čitača koji istovremeno mogu boraviti u čitaonici (najviše 4 korisnika u Središnjem odjelu za odrasle, 4 korisnika u Knjižnici Galženica i 6 korisnika u Dječjem odjelu). Vrijeme provedeno za računalom ograničeno je na 1 sat za pojedinog korisnika.

Studijske čitaonice su otvorene za rad i učenje. U studijskoj čitaonici Središnjeg odjela za odrasle i u studijskoj čitaonici u Knjižnici Galženica dostupna su po 2 mjesta za rad korisnika. Potrebno je unaprijed rezervirati mjesto za rad putem telefona ili e-maila u pojedinim lokacijama. Vrijeme provedeno u studijskoj čitaonici ograničeno je na 2 sata za pojedinog korisnika.

Dostupan je rad na korisničkim računalima. U Središnjem odjelu za odrasle i u Knjižnici Galženica te u Dječjem odjelu 2 mjesta. Vrijeme provedeno za računalom ograničeno je na 1 sat za pojedinog korisnika. Korisnici slobodno mogu koristiti vlastita prijenosna računala u prostoru knjižnice.

Radno vrijeme knjižnice i detalje provjerite OVDJE

Objava KNJIŽNICA Od danas otvorene čitaonice, moguće i učenje u knjižnici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.