Prijava

Vaša prijava

Za kraj radnog tjedna na Kraljevina Food Truck Day u Sv. Ivan Zelinu!

[]

Kraj je radnog tjedna i vrijeme je za odmor. Ako tražite novu ideju ili želite posjetiti mjesto na kojem još niste bili, zašto se ne biste uputili u Sv. Ivan Zelinu? Tamo se danas, 2. srpnja, održava Kraljevina Food Truck Day na prelijepom imanju vinarije Puhelek Purek.

Braća Marin i Josip Nekić tamo će pripremati jela koja su mnogi možda već iskušali na brojim street festivalima na kojima su do sada sudjelovali. Hrana će se pripremati u njihovom mobilnom vozilu, a poseban specijalitet bit će sporo pečenje mesa na dimu.

Riječ je o sistemu za sporu termičku obradu mesa na dimu, a tako pripremljeno nudit će Trailer mess sendvič od trgane sporo pečene svinjetine u dva sloja te Kalimera BBQ sendvič sa sporo pečenom svinjetinom, krastavcima, cherry rajčicama i tzaziki umakom.

Dobra večer i fina hrana ne idu bez dobrog vina pa će se tako posluživati kraljevina vina, nekada najznačajniju sortu sjeverozapadnog kraja.

Uputite se u Sv. Ivan Zelinu i iskušajte i sami!

Objava Za kraj radnog tjedna na Kraljevina Food Truck Day u Sv. Ivan Zelinu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.