Prijava

Vaša prijava

FOTO U Ribnici održan vatrogasni dan uz natjecanja za djecu i odrasle ekipe

[]

U Ribnici se jučer održao pravi vatrogasni dan nakon izazovne i posebne godine. Održao se 2. Kup DVD-a Ribnica natjecanje za djecu te 7. Kup Franje Mikulina u brzom spajanju usisnog voda.

Na 7. Kupu Franje Mikulina sudjelovala je 21 ekipa seniora koja je nakon godinu i pol dana bez natjecanja pokazala koliko je ovaj segment nedostajao. “Iako je ovo natjecanje koje organiziramo u zimskom periodu u cilju očuvanja tradicije ove godine smo natjecanje organizirali čim su to uvjeti dopustili.”, govore iz DVD-a. U Kategoriji Muški A pobjedu je odnijela ekipa DVD Andrilovec, a u kategoriji Ženski A ekipa iz DVD-a Strmec Bukevski. U B kategorijama među muškim ekipama pobjedu je odnijela ekipa DVD Virovitica, a među ženskima DVD Novoselec.

Na 2. Kupu DVD Ribnica – natjecanju za djecu sudjelovalo je 16 ekipa koje su stvorile odličnu atmosferu i postigle odlične rezultate. Prvo mjesto među ženskim ekipama odnijela je ekipa DVD-a Ribnica, a među muškim ekipama DVD Staro Čiče.

Večer je završila uz Tamburaški sastav i druženje.

Foto: DVD Ribnica

Objava FOTO U Ribnici održan vatrogasni dan uz natjecanja za djecu i odrasle ekipe pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.