Prijava

Vaša prijava

ŽUPANIJA Stigli rezultati natječaja za dodjelu potpora povećanju konkurentnosti za 2021. godinu

[]

Zagrebačka županija objavila je rezultate natječaja u svezi dodjele bespovratnih potpora subjektima koji se bave proizvodnim i neproizvodnim djelatnostima, te poduzetnicima početnicima s ciljem jačanja konkurentnosti.

Bespovratna sredstva dodjeljivala su se za proizvodne djelatnosti i to za nabavu strojeva, te druge opreme potrebne za obavljanje svoje djelatnosti.

Tako je za neproizvodne djelatnosti maksimalni iznos potpore iznosio je do 40.000 kuna, a dodjeljivat će se za nabavu strojeva, alata i druge opreme potrebne za obavljanje djelatnosti, uređenje poslovnog prostora, nabavu informatičke opreme, izradu web stranica, web shopa te nabavu vozila ili radnih strojeva za obavljanje djelatnosti.

Podsjećamo, natječajem se sufinancira 75% prihvatljivih troškova, a potpora se odobravala samo za jednu vrstu namjene, a postotak s kojim Županija sufinancira projekte je do 40% ukupnog iznosa, a rezultati su dostupni OVDJE.

 

Objava ŽUPANIJA Stigli rezultati natječaja za dodjelu potpora povećanju konkurentnosti za 2021. godinu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.