Prijava

Vaša prijava

TEATAR KEREKEŠ Predstava ‘Krtice’ sutra u Kravarskom

[]

U srijedu 07. srpnja s početkom u 20,00 sati u Domu kulture u Kravarskom (Trg Stjepana Radića 16, Kravarsko) održat će se predstava KRTICE – Teatar Kerekeš.

O predstavi

Nagrađivana komedija u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za “Krtice” bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Predstava će se održati u sklopu projekta Pokrenimo KOK! Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.Nositelj projekta je Udruga PET PLUS, a partneri projekta su LAG Vallis Colapis, KUD “Kravarsko”, Općina Kravarsko i Udruga umirovljenika općine Kravarsko.
Predstava je besplatna za sve posjetitelje! Dođite i uživajte!

Objava TEATAR KEREKEŠ Predstava ‘Krtice’ sutra u Kravarskom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.