Prijava

Vaša prijava

ZADNJE MASOVNO CIJEPLJENJE Hvala i vidimo se na jesen!

[]

Timovi HZJZ Zagrebačke županije, volonteri i zdravstveno osoblje danas su odradili zadnju rundu masovnog cijepljenja stanovništva i poručili: vidimo se na jesen. Tom je prigodom nastala i naslovna fotografija na kojoj su, među ostalim, glavna medicinska sestra Doma zdravlja Ljubica Zrno s djelatnicima, voditelj cijepljenja Goran, djelatnici Civilnog stozera Grada Velike Gorice i gorički Crveni križ.

Cijepljenje je bilo organizirano na devet punktova po gradovima županije, a detaljnije informacije o broju cijepljenih i utrošenih doza stižu ovih dana. U Velikoj Gorici organizirano je više od deset masovnih cijepljenja, kako kažu organizatori- bez kiksa u organizaciji i podjeli posla. U organizaciji su sudjelovali Stožer civilne zaštite VG, vatrogasci, Crveni križ i Dom zdravlja.

“Zahvala srednjoj školi na ustupljenoj dvorani i prostoru škole CKVG, VZVG, djelatnim osobama Dom zdravlja koju su radili na cijepljenju, Hitnoj službi, domarima srednje škole, Burek Juri na kavi i gablecima, Babrigi na ručkovima”, poručili su.

Do tada, hvala svima koji su sudjelovali u ovom velikom i važnom poslu, a zahvala goričkom timu stigla je i u obliku čestitke:

“Želimo vam zahvaliti na vašem marljivom radu i trudu koji ulažete kako bi ste pomogli ljudima sačuvati zdravlje. Vjerujemo da to ponekad nije nimalo lako i zato želimo da znate da ako cijenimo sve što radite. Hvala vam od srca!”, stoji,među ostalim, u čestitki.

 

Objava ZADNJE MASOVNO CIJEPLJENJE Hvala i vidimo se na jesen! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.