Prijava

Vaša prijava

POLICIJSKI VIKEND Nepropisno vozilo 20 vozača, tri napuhala, jedan odbio test na droge

[]

Policija donosi rezultate akcije „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“, kojom su utvrdili 28 ciljanih prekršaja, a tijekom cijelog vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Tri su osobe upravljale vozilom pod utjecajem alkohola, dvije su nepropisno vezale pojas, jedna je bila na mobitelu, a čak 20 osoba vozilo je iznad dopuštene brzine kretanja. Osim toga, Policija bilježi i jedno odbijanje vađenja krvi i urina zbog testiranja na droge, a ukupno je zabilježeno 38 prometnih prekršaja.

U petak u 23,25 sati, muškarac starosti 48 godina upravljao je osobnim automobilom kolnikom Sisačke ulice u Velikoj Gorici u smjeru juga. Nadzorom kod raskrižja s ulicom 153 Brigade Hrvatske vojske, gdje je alkotestiran, utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 1.77 g/kg alkohola u organizmu.

“Isključen je iz prometa privremenim oduzimanjem vozačke dozvole na 12 sati i smješten je u posebne prostorije do triježnjenja, te je protiv njega podignut optužni prijedlog pri nadležnom sudu. Još dvije osobe su zadržane do otriježnjena a nitko nije priveden dežurnom sucu”, javljaju iz policije.

Objava POLICIJSKI VIKEND Nepropisno vozilo 20 vozača, tri napuhala, jedan odbio test na droge pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.