Prijava

Vaša prijava

U prometnoj nesreći kod čvora Buzin preminula 28-godišnjakinja, vozač lakše ozlijeđen

[]

Pisali smo kako je jučer oko 2.35 sati došlo do teške prometne nesreće na autocesti A3 kod prometnog čvora Buzin. Kako izvještava policija, do prometne nesreće je došlo jer vozač, 42-godišnji državljanin Švicarske koji je vozio Audi, nije prilagodio vožnju te nije držao sigurnosni razmak na autocesti. Preminula je 28-godišnja suvozačica, a druga putnica je također teško ozlijeđena. Vozač je prošao s lakšim ozljedama.

Tom prilikom, u sustizanju skupa vozila koje se kretalo ispred njega u izbjegavanju naleta u kočenju i skretanju u lijevo na lijevu prometnu traku, prednjim desnim dijelom vozila naletio je na stražnji lijevi dio priključnog vozila koje je vukao teretni automobil srpskih nacionalnih registarskih oznaka, a kojim je neposredno ispred njega, desnom prometnom trakom upravljao 48-godišnji državljanin Srbije.

Nakon naleta osobni automobil započeo se zanositi po lijevoj prometnoj traci te je u daljnjem nekontroliranom kretanju desnom bočnom stranom ponovno naletio na lijevu bočnu stranu istog priključnog vozila nakon čega se zaustavio uz lijevi rub južnog kolnika autoceste.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala putnica iz osobnog automobila, 28-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Dvije su osobe ozlijeđene, 22-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine putnica iz osobnog automobila koja je teško ozlijeđena te vozač osobnog automobila koji je lakše ozlijeđen.

Objava U prometnoj nesreći kod čvora Buzin preminula 28-godišnjakinja, vozač lakše ozlijeđen pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.