Prijava

Vaša prijava

FOTO Diljem grada nastale štete uzrokovane nevremenom

[]

Iako najavljivana promjena vremena, uz obilnu kišu, grmljavinu i vjetar, sve nas je neugodno iznenadila nakon što su diljem grada nastale štete u obliku srušenih grana, stabala i svima omiljenog postava na Tuđmancu.

Zatekli smo štete kod Gradske uprave, na Tuđmancu, te u ulici Ivana Mažuranića i ulici Seljine brigade, te u Podbrežnici.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar je na terenu, oformio je Stožer i štete se po gradu sve redom saniraju.

– U ulici Seljine Brigade srušio se bor, prekinuo je napajanje električne energije kao i optičke kablove. Na terenu je i dogradonačelnik, JVP Velika Gorica, Civilna zaštita, te HEP. Obišli smo Čakovečku ulicu, te još nekoliko lokacija po dojavama. Nastale su štete na stambenim objektima, dimnjacima, te potrebe za ispumpavanjem podruma, te srušena stabla. U sat vremena sanirane su četiri lokacije, a cijelu noć ćemo biti na usluzi sugrađanima kako bi sve probleme riješavali u najkraćem roku. Bili smo spremni za ovu situaciju s obzirom na dešavanja u drrugim gradovima, u našem gradu, srećom, u znatno manjem obujmu. Veliki je broj poziva, tako da su sve službe na terenu – istaknuo je gradonačelnik Ačkar.

Dežurni brojevi na koje možete zvati u slučaju potrebe su 01 6221 283, 099 4231 989 i 091 9488 770.

Objava FOTO Diljem grada nastale štete uzrokovane nevremenom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.