Prijava

Vaša prijava

Škrinjarić srebrni na utrci u Gaćicama, članovi donijeli i bronce

[]

Maraton klub Velika Gorica imao je ponovno aktivan vikend. U nedjelju, 18. srpnja je održan Sljemenski maraton gdje je na utrci od 14 kilometara nastupio Želimir Delač. Utrku je završio za 1:30:13 te osvojio broncu.

Također je održano i prvo izdanje traila “U gaćicama v Gačice“, koji se održao u mjestu Gačice pored Ivanca, gdje je Klub bio zastupljen s četvero članova. Svi su nastupili na najdužoj utrci od 18 km s oko 560 m ukupne visinske razlike.

Sanja Klarin popela se na 12. mjesto u ukupnom poretku i osvojila broncu, Vedrana Janjić zauzela je 17. poziciju, a Vedran Planinšek je utrku završio na 11. mjestu u ukupnom poretku.

Od muških predstavnika najbolje se snašao Bruno Škrinjarić koji je utrku završio sa srebrom u ukupnom poretku. Bruno prenosi neke svoje dojmove: “Ukupno sam utrku završio na drugom mjestu, odmah iza kolege Andreja Hladnika iz AK Varaždin. Nakon otprilike jednog kilometra smo se odvojili od ostatka utrke, te smo se zajedno držali do negdje 15 km i zapravo uživali u svakoj okrepnoj stanici, kada je Andrej malo jače potegao, što je na kraju i prevagnulo. No svejedno, super sam zadovoljan – dva tjedna, dva zagorska traila i dva podija”.

Objava Škrinjarić srebrni na utrci u Gaćicama, članovi donijeli i bronce pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.