Prijava

Vaša prijava

Idućeg tjedna na redu druga sjednica Gradskog vijeća

[]

Druga sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice sazvana je za 26. srpnja s početkom u 9 sati, u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Na dnevnom redu je Prijedlog Godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Velike Gorice za 2020. godinu, program građenja komunalne infrastrukture te izvješće o izvršenju istog.

Riječ će biti i o programu javnih potreba u kulturi, socijalnoj skrbi i zdravstvu, potreba za djecu, u sportu, školstvu i tehničkoj kulturi.

Na točki dva je i Prijedlog I. izmjena i dopuna Proračuna Grada Velike Gorice za 2021. godinu. Na redu su i izvješće o sprječavanju ilegalnog odbacivanja otpada u okoliš i uklanjanju odbačenog otpada na području Grada Velike Gorice, zaključak o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države na području Grada Velike Gorice te Prijedlog Odluke o ukidanju statusa javnog dobra u općoj uporabi.

Također će biti i iznešeni prijedlozi o ovlaštenjima gradonačelnika te o izboru radnih tijela Gradskog vijeća u svim odborima.

Materijale možete pronaći OVDJE.

Objava Idućeg tjedna na redu druga sjednica Gradskog vijeća pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Najava 2. sjednice Gradskog vijeća

Izložba „Hrvatski Andersen“ u školskoj knjižnici