Prijava

Vaša prijava

PAO S TRAVOM! Sadio u dvorištu, u kući sušio, pronađeni marihuana i hašiš

[]

Policija je provela krim istraživanje nad 58-godišnjim hrvatskim državljanom iz Velike Bune zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Osumnjičeni je na adresi prebivališta posadio manji nasad, a nakon izvršene pretrage u dvorištu je pronađeno 12 stabljika marihuane do visine dva metra. Osim toga, u kući je pronađena marihuana težine 30 grama, te smeđa smolasta materija ili hašiš težine 9 grama, a pronađena je i improvizirana prostorija koja je služila kao sušara za biljku.

U tjednu iza nas policija bilježi 27 događaja, od kojih 7 kaznenih djela. Nije bilo prekršaja iz domene nasilja u obitelji, a dogodilo se čak šest prometnih nesreća.

Ukrao bakrene kablove vrijedne 100 tisuća kuna

Još jedan zanimljiv događaj dogodio se u razdoblju od 16. do 19. srpnja. Nepoznati počinitelj je na gradilištu novog vodocrpilišta kod Kosnice neovlašteno ušao na posjed, presjekao kablove transformatora te ukrao 50 metara bakrenog kabla. Ogromna šteta procijenjena je na oko 100 tisuća kuna. Srećom, kablovi nisu bili pod naponom jer je to područje u fazi izgradnje, a trafostanice se rade kako bi strujom napajale bunare i pumpe novog vodocrpilišta.

Objava PAO S TRAVOM! Sadio u dvorištu, u kući sušio, pronađeni marihuana i hašiš pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.