Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica ima prvakinje Hrvatske u nogometu!

[]

Na državnoj završnici Plazma Sportskih igara mladih koje se održava od 12. do 31. srpnja u Splitu sudjelovala je i nogometna ekipa Ekipa Lideri iz Velike Gorice.

Njihova utakmica bila je dio prvog dana finala u godištu 2006. i mlađi u sklopu Coca-Cola kupa, najvećeg turnira u malom nogometu u Europi. Kako navode organizatori, djevojke su na terenu prikazale zavidno nogometno umijeće. Velika Gorica je zasluženo slavila u dvoboju sa ŽNK Graničar iz Županje. Treće zlato pripalo je ekipi Geo Kom Plitvice dok su srebro osvojili dječaci iz ekipe Bajerske Nemani iz Osijeka.

Na Plazma Sportskim igrama mladih sudjeluje više od četiri tisuće mladih amaterskih sportaša koji se druže i natječu sa svojim vršnjacima u deset sportskih disciplina. “Jako smo ponosni što unatoč svim okolnostima i ovu sezonu Plazma Sportskih igara mladih uspješno privodimo kraju. Sretni smo što smo uspjeli djeci pružiti mogućnost bavljenja sportom i socijalizaciju u trenucima kad su im najpotrebniji’’ istaknuo je Zdravko Marić, predsjednik Plazma Sportskih igara mladih.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu u Europi koji se već osmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.

U nastavku natjecanja sportski tereni u Splitu ugostit će u narednim danima državne završnice u malom nogometu za 2009. godište, Kinder turniru u košarci, HEP turniru u rukometu, i odbojci.

 

Objava Velika Gorica ima prvakinje Hrvatske u nogometu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.