Prijava

Vaša prijava

EKO ŠKOLA RAKITOVEC Prvaci u recikliranju starog papira!

[]

Još jedna nastavna godina je iza Područne škole Rakitovec, a samim time završili su i s još jednom sezonom sakupljanja starog papira kroz projekt “Priprema, pozor, recikliraj” koji se provodi unazad sedam godina, a kroz koji s, kako otkriva učitelj Željko Mikulin, bili najuspješniji, što nas nimalo ne čudi!
– Dragi naši roditelji, sumještani, donatori, prijatelji! Još jedna nastavna godina je iza nas, a samim time i još jedna sezona sakupljanja starog papira. I ove godine pokazali smo se kao najuspješniji. Zahvaljujemo vam se svima i nadamo se i budućoj suradnji – istaknuo je Željko Mikulin, učitelj PŠ Rakitovec.
Prikupili su 18.080 kg u prvom polugodištu odnosno 309.23 kg po učeniku čime su osvojili prvo mjesto po kriteriju najviše kilograma starog papira po učeniku, te će za to dobiti 30 paketa s raznim nagradama. Isto tako su nagrađeni po kriteriju škole s najvećom kilažom s ukupno 26.650 kg papira čime su dobili novu opremu po izboru u iznosu od 7000 kuna.
Podsjećamo, Grad Velika Gorica odlučio je ove školske godine nagraditi čak deset škola koje su napravile najbolje rezultate u natjecanju sakupljanja starog papira sa ukupnim iznosom nagrada od 30.000,00 kn, a kako bi sve škole dodatno motivirali da čim više skupljaju papir. Vrijednosti nagrada raspodijelili su ovisno o količini sakupljenog papira i učestalosti mjesečnog sakupljanja papira.
Škole koje su osvojile nagrade od Grada:
1. PŠ Rakitovec
2. PŠ Dubranec
3. PŠ Donja Lomnica
4. PŠ Mraclin
5. PŠ Buševec
6. PŠ Lukavec
7. PŠ Velika Buna
8. PŠ Šiljakovina
9. PŠ Veleševec
10. PŠ Bukevje

Objava EKO ŠKOLA RAKITOVEC Prvaci u recikliranju starog papira! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.