Prijava

Vaša prijava

MATINEJA ZA UMIROVLJENIKE Besplatna projekcija filma ‘Tajne Azurne obale’

[]

„Matineja za umirovljenike“ sve je popularnija među Velikogoričanima i u kinodvoranu privlači sve brojniju publiku, a osim činjenice da je ulaz besplatan, razlog je vjerojatno i dobar odabir filmova koji se prikazuju.

Ovog je petka na repertoaru za naše bake i djedove francuska filmska uspješnica, komedija ‘Tajne Azurne obale’. Ova francuska komedija govori o nenadanim problemima milijardera Claude Tranchanta i njegove supruge Eliane na ljetovanju u Saint-Tropezu, zabavit će vas i uljepšati ljetne, vruće dane.

Inače, program „Matineja za umirovljenike“ namijenjen je pripadnicima strije životne dobi, a s realizacijom je počeo u travnju 2015. godine.

– Na ovaj način upravo ovom dijelu građana koji zbog malih mjesečnih primanja rijetko odvajaju novac za kino ulaznicu a zakinuti su i za mnoge druge kulturne programe,  zežimo omogućiti da besplatno pogledaju poneki zanimljiv film. Odabrane filmove iz redovne kinodistribucije umirovljenici mogu besplatno pogledati svakog posljednjeg petka u mjesecu (osim kolovoza i prosinca) u 11 sati, što je slučaj i ovog petka, 30. srpnja – kazali su iz POU Velika Gorica.

Objava MATINEJA ZA UMIROVLJENIKE Besplatna projekcija filma ‘Tajne Azurne obale’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.