Prijava

Vaša prijava

TRI POŽARA U JEDNOM DANU Jedna osoba dobila opekline

[]

Ljeto je sezona požara. Temperature su visoke, mala nepažnja može upaliti iskru i izazvati požar. Vatrogasci i ovih dana imaju pune ruke posla, pa su tako i krajem prošlog tjedna gasili požar na tri lokacije.

Vatrogasci Zagrebačke županije u petak su dobili dojavu o požaru na otvorenome prostoru u Velikoj Gorici, na adresi Kolodvorska 19. Opožarena je trava na površini od 0.25 hektara, a u gašenju požara sudjelovala su tri vatrogasaca s jednim vatrogasnim vozilom iz JVP Velika Gorica.

Jedna osoba zadobila je opeklina, a zbrinula ju je hitna medicinska pomoć, stoji u priopćenju Hrvatske vatrogasne zajednice.

Vatrogasci su isti dan, ni sat vremena nakon ugašenog požara u Gorici ubrzo primili novu dojavu o požaru na otvorenome prostoru na području Čičke Poljane. Opožarena je trava na površini od 30 hektara, a u gašenju požara sudjelovalo je 10 vatrogasaca s tri vatrogasna vozila iz JVP Velika Gorica i DVD-a Čička Poljana i Kuče.

U petak je gorjelo i u Mraclinu. U ulici Vladimira Nazora gorijele su tri bale sijena i trava. Na intervenciji su bila četiri vatrogasca DVD-a Mraclin i vatrogasci JVP-a Velika Gorica.

Objava TRI POŽARA U JEDNOM DANU Jedna osoba dobila opekline pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.