Prijava

Vaša prijava

Vozio pijan i izazvao prometnu nesreću u kojoj je stradala jedna osoba

[]

Policija je za vikend ponovo provela akciju „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“ u kojoj su zabilježene dvije vožnje pod utjecajem alkohola.

U petak, 30.srpnja u 22:05 sati muškarac (48 godina) upravljao je osobnim automobilom kolnikom Zvonimirove ulice u Velikoj Gorici u smjeru juga. Dolaskom kod kućnog broja 1A sudjelovao je u prometnoj nesreći sa ozlijeđenom osobom u kojoj je vozač zadobio lake ozljede. Potom je alkotestiran. Imao je 2.62 g/kg alkohola u organizmu. Privremeno mu je oduzeta vozačka dozvola na 12 sati, smješten je u prostorije za zadržavanje na rok od 12 sati do otriježnjenja i protiv njega je podnesen Optužni prijedlog nadležnom sudu, javljaju iz policijske postaje.

Policija je zabilježila 35 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozilom kao i jedan prekršaj nepravilnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje. Također su utvrđena četiri prekršaja iz domene prometa tj, ukupno su utvrđena 42 prometna prekršaja.

Objava Vozio pijan i izazvao prometnu nesreću u kojoj je stradala jedna osoba pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Potres magnitude 3,7 zatresao Banovinu