Prijava

Vaša prijava

Martina Glasnović (HSS) predsjednica je Županijske skupštine Zagrebačke županije

[]

Martina Glasnović (HSS) predsjednica je Županijske skupštine Zagrebačke županije – odlučeno je na današnjoj konstituirajućoj sjednici. Za potpredsjednika Skupštine izabran je Mato Čičak (HDZ), dok za drugog potpredsjednika nije bilo prijedloga.

Predsjednica Županijske skupštine Martina Glasnović zahvalila se članovima na ukazanom povjerenju, najavljujući radnu jesen kada će na dnevnom redu Županijske skupštine biti donošenje Rebalansa proračuna za 2021. godinu.

U novom sazivu Skupština Zagrebačke županije ima 47 članova i to 13 iz koalicije HDZ-HSU-HNS-HSLS, zatim osam iz koalicije SKNL- Bandić Milan 365, devet iz SDP-a, šest iz Fokusa, pet iz Domovinskog pokreta, četiri iz HSS-a i dva iz MOST-a.

Župan Stjepan Kožić istaknuo je kako vjeruje da će suradnja u Skupštini biti usmjerena ka realizaciji projekata i programa na dobrobit svih žitelja Zagrebačke županije.

Objava Martina Glasnović (HSS) predsjednica je Županijske skupštine Zagrebačke županije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.