Prijava

Vaša prijava

Transparentnost zapošljavanja u gradskoj upravi u fokusu rada MOSTA

[]

Transparentnost natječaja za zapošljavanje u Gradskoj upravi Grada Velike Gorice te gradskim tvrtkama bit će Mostu Velike Gorice u žarištu djelovanja u narednom periodu, poručili su iz te stranke te podsjetili kako je danas zadnji dan prijava na natječaj za zapošljavanje koji se može pronaći i na webu Grada. Sumnjanju u transparentnost natječaja koji je objavljen “u vrijeme godišnjih odmora”

“Iako bi svi građani ovog društva trebali imati jednake prilike za zapošljavanje u tijelima lokalne i područne samouprave, vjerujemo da je i ovaj natječaj jedan u nizu u kojem se sve trebalo znati unaprijed. Korupcija, nepotizam, klijentelizam, situacije u kojima pojedinici zbog prijateljskih, obiteljskih, stranačkih i drugih veza imaju bolju startnu poziciju u društvu su anomalije na koje ćemo ukazivati i protiv kojih će se Most uz pomoć i za dobro svih građana i dalje žestoko boriti”, poručili su iz Mosta u kojem žele reći dosta rodbinskom zapošljavanju i stranačkoj podobnosti.

Objava Transparentnost zapošljavanja u gradskoj upravi u fokusu rada MOSTA pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.