Prijava

Vaša prijava

UDOMI ME Malena Vila čeka svoje čudo, pružimo joj sretan ishod

[]

Svi su dani napuštenim psima teški. Svakog se dana nadaju da će po njih doći njihov čovjek i pružiti im dom u kojem će ostati zauvijek. Priliku za udomljavanje im možete pružiti upravo vi. Danas predstavljamo tromjesečnu ljepoticui Vilu!

– Ljudi često pitaju volontere kako izdrže godinama, iz dana u dan, a odgovor je zapravo u tome što kad uspijete dovesti jedno napusteno biće do doma shvatite da je ponekad trebalo tako malo, ponekad je bila dovoljna jedna objava. Ponekad napravite sve i opet ne uspijete, ali ne znate nikad kako će biti – ističu iz Sigurne kućice.
Neki psi čekaju godinama, neki par dana, tjedana ili mjeseci, ali nema druge nego neumorno pokušavati. Iz Udruge već po drugi put pokušavaju malenoj Vili pronaći ‘zauvijek dom’.
– Malenu smo nazvali Vila, jer joj okice mole spas. Cijepljena je i očišćena, a dalje su potencijalnim udomiteljima pokrivena ostala potrebna cijepljenja i sterilizacija. Vila treba dom, treba spas! Čeka svoje čudo, čeka hoće li ju netko izabrati u moru sudbina koje se nadaju preokretu i promjeni – istaknuli su iz Udruge.

Ako želite udomiti Vilu ili nekog drugog psa i pružiti im dom te ostatak života kakav zaslužuju, možete se javiti na 095 4000 567 ili inbox Sigurna kućica / inbox Skloništa za životinje.

Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom uz Vali!

Objava UDOMI ME Malena Vila čeka svoje čudo, pružimo joj sretan ishod pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.