Prijava

Vaša prijava

Čokolada s bučinim sjemenkama? Ima u Velikoj Gorici!

[]

Nema veze što je ljeto i što se sve ovih dana pod prstima sve topi u roku “keks”, mi smo uvijek za dobru čokoladu! A fine, domaće, rukom rađene poslastice od čokolade radi obitelj Marković iz Turopolja. Njihove se delikatese za oblizati prste kriju iza imena ChoCo Čokoladne slastice, a osim finih pralina u ponudi su i kakao namaz, lješnjak u čokoladi po izboru, te razne vrste bombonijera, dražeja, namaza i čoko paketa.

Bučine sjemenke s biljnim likerom i čokoladom

Osim čokolade, mogu se pohvaliti s još jednom namirnicom koja ih je posebno istaknula od konkurencije – buča! Bučine sjemenke melju i kombiniraju s biljnim likerom i bijelom čokoladom, a košuljice od tamne čokolade pune i slanim karamelom. Ruby čokoladom je prelivena kombinacija pekmeza od maline, bijele kreme i mljevenih keksa, u drugoj pralini se skriva marcipan, a u trećoj karamelizirani lješnjak u lješnjak pasti.

Ogrebi se za čokoladu

Zagrebačka županija dijeli dva paketa čokoladnih slastica na svom Facebooku i Instagramu, a sve što trebaš je zapratiti ChoCo Čokoladne slastice i FB TZ Zagrebačke županije i komentirati s kime bi rado podijelio/podijelila ovaj paket. U ponedjeljak je izvlačenje. Možda baš vi budete sretne ruke! Sretno!

Objava Čokolada s bučinim sjemenkama? Ima u Velikoj Gorici! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.