Prijava

Vaša prijava

Za vikend čak sedam prometnih nesreća, jedna s ozlijeđenom osobom

[]

Pet prometnih nesreća dogodilo se za vikend tijekom akcije pojačanog nadzora vozila i vozača, javljaju iz Policijske postaje. Jedna je prometna s ozlijeđenim osobama dok su ostale četiri s materijalnom štetom. U ostalo vrijeme vikenda dogodile su se još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, a tijekom cijelog trajanja akcije policija je utvrdila 17 ciljanih prekršaja. Od toga su sedam prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, osam prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila te dva prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa.

U petak, 13.08.2021. godine u 20,30 sati, muškarac starosti od 48 godina upravljao je osobnim automobilom kroz mjesto Poljana Čička u smjeru juga. Zaustavljen je u Poljani Čičkoj kod broja 186 gdje je izvršenim nadzorom vozila i vozača utvrđeno kako je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 2,59 promila. Istom je oduzeta vozačka dozvola na 12 sati te s obzirom na to da predmetni nije recidivist, naredbom je smješten u posebnu prostoriju do otriježnjena. Tri osobe su zadržane do otriježnjena, a nitko nije priveden dežurnom sucu.

 

Objava Za vikend čak sedam prometnih nesreća, jedna s ozlijeđenom osobom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


6. Državna Smotra u usmenom pripovijedanju djece i mladih