Prijava

Vaša prijava

Tražite aktivnost od rujna? Isprobajte Bachatu, ples na svili, Zumbu..

[]

Ulazimo u jesen, počinje školska godina, već radimo punom parom, ali isto tako tražimo neku aktivnost za sebe i svoje dijete. Odlične opcije za mlade i nešto starije ima Sportsko plesni klub Vega.

Kako smo klub s dugogodišnjom tradicijom i vrhunskim rezultatima, predlažemo da svog sina i/ili kći upišete na akrobatski rock ‘n’ roll. Već i ptice na grani znaju da je ples sport u kojem rade svi mišići, podiže se koordinacija, kondicija, poboljšava držanje tijela, a sam ples u paru uči nas poštovanju drugog spola, partnerskoj podršci i zajedničkim ciljevima. Ono što je najbitnije, djeca uživaju u ovom brzom i energičnom plesu, a dečki postaju frajeri zbog akrobacija i dizanja cura.“, govore iz Vege.

Extreme Fitnes

Za odrasle se također nude super opcije. Ako želite malo žešći trening i skinuti kilograme, ali i oblikovati svoje tijelo, predlažu Xtreme fitness. Ova vrsta treninga spada u one visokog intenziteta, a rezultati se vide brzo. Radite s vlastitim tijelom i u roku samo par treninge uvjeriti ćete se kako imate više kondicije, snage, postajete brži, a vaše tijelo izgleda bolje.

Bachata

Ako vam je ovo ipak malo previše, onda je možda za vas idealna Bachata. Vjerojatno ste čuli da je Bachata najpopularniji ples u zadnjih par godina i uz to vrlo senzualan. Kada bi pjesničkim rječnikom morali objasniti što Bachatu čini toliko posebnim odgovor bi bio da je to upravo odnos između muškarca i žene. Nakon samo par treninga dogoditi će se pravo čudo, u to su uvjereni.

Zumba fitness

Za one koje vole latino ritmove, ali nisu za ples u paru, Vega u nudi Zumba fitness. Sat vremena različitih latino plesova biti će zaslužni za osmijeh na vašem licu jer će svi problem nestati. Nećete biti ni svjesni potrošenih kalorija, ali vaše tijelo će se početi (pre)oblikovati. “Odličan spoj vježbe i plesa što čini ovaj fitness program uzbudljivim iskustvom. Jamčimo dobru zabavu uz latino ritmove i pokrete koje može svatko lako pratiti.“, dodaju.

Ples na svili

Za ljubitelje visine i adrenalina tu je i ples na svili. Ovaj program, iako spada u cirkuske umjetnosti, kombinira profinjenost plesnog pokreta i akrobatike. Uz podizanje fleksibilnosti i snage podići ćete samopouzdanje i gracioznost. Kako ćete napredovati kroz treninge tako ćete povezivati sve pokrete u jednu koreografiju koja će biti sport, ples i umjetnost u jednom.

Poduka prvog plesa

Vega team nije zaboravio ni na one koji će uskoro pred oltar ili matičara. Brojni parovi su zahvaljujući trenerima iz Vege uspješno uplesali u bračnu luku. Kako bi njihov prvi ples bio za pamćenje budućim mladencima pružaju mogućnost individualne poduke.
Vjerujemo da smo vam pomogli.

Više o svakom pojednom programu možete saznati na www.vega.com.hr i budite lukavi, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Objava Tražite aktivnost od rujna? Isprobajte Bachatu, ples na svili, Zumbu.. pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.