Prijava

Vaša prijava

Zbog Aglomeracije će idućeg tjedna biti otežan promet kroz grad i ova naselja

[]

Zbog radova na projektu Aglomeracije i ovog tjedna se planira zatvaranje nekih ulica uz obilazne pravce za putnike. Radovi su planirani u nekoliko velikogoričkih naselja – Donjoj Lomnici, Velikoj Mlaki, Velikoj i Maloj Kosnici, Petini, Selnici Ščitarjevskoj, Črnkovcu i Leknenom.

U periodu od 23. do 27. kolovoza će u užem dijelu grada za promet će biti zatvorene Vukomerička ulica i Kolodvorska ulica na križanju, a u Ulici Alojzija Stepinca će biti radovi uz posebnu regulaciju. Kao i prošlog tjedna zatvorena će biti i Industrijska ulica u Donjoj Lomnici dok će Odranska, Ulica Nikole Kramarića, Deverićeva, Vladimira Nazora i Velikomlačka biti prohodne uz regulaciju. U Velikoj Mlaki će radovi biti u Ulici sv. Barbare.

Radovi će se u istom periodu izvoditi i u Dalmatinskoj, Plitvičkoj i Slavonskoj u Velikoj Kosnici, Ulici Petina koja će biti potpuno zatvorena, Ulici Selnica Ščitarjevska te Mala Kosnica. Radovi uključuju iskop i polaganje kanalizacijskih cijevi te izvođenje kućnih priključaka i izradu kolničke konstrukcije. Dio cesti će biti zatvoren i preusmjeren obilaznim pravcima.

Zbog istih radova će i kroz ulicu Črnkovec biti otežano prometovanje, kao i kroz Guzanićevu ulicu u Leknenom. Knezova ulica, Zmesnikova i Pavlenovićeva ulica u Leknenom će biti zatvorene za promet. Zbog asfaltiranja će i Naselje Trnje biti zatvoreno za promet.

U Ščitarjevu i Obrezini će se također provoditi radovi iskopa i polaganja kanalizacijskih cijevi.

Objava Zbog Aglomeracije će idućeg tjedna biti otežan promet kroz grad i ova naselja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.