Prijava

Vaša prijava

Besplatno naučite tkati, vezati, folklorno pjevati, svirati i plesati..

[]

Radionice Društvenog centra Novo Čiče počinju već i prije početka jeseni, a iz Centra vas pozivaju da se priključite. Konkretno, radi se o ovim besplatnim radionicama:

• radionice veza i radionice tkanja
• radionice folklornog pjevanja za starije osobe i za osobe s invaliditetom
• radionice folklornog plesa za novo zainteresirane osobe
• radionice folklorno tamburaške radionice za novo zainteresirane osobe i za osobe s invaliditetom
• računalne radionice za starije osobe
• tematske radionice u kojima se uključuje lokalno stanovništvo i kojima se razvijaju dodatne vještine i stječu nova znanja

Sve radionice, osim računalnih, počinju već 30. kolovoza 2021. dok računalne kreću od 4. listopada 2021. i trajat će sve do svibnja 2022. godine.

Što se tiče termina i dinamike, radionice provodimo jednom tjedno, a po potrebi i češće u terminima iza 18 sati. U nekim kategorijama imamo i po nekoliko sekcija u kojima su grupirani korisnici prema njihovim predznanjima, tako da ovim putem pozivamo sve građane koji imaju interes za neku od ovih radionica da se priključe jer predznanje nije ključno za sudjelovanje u radionicama.“, govore iz Društvenog centra.

Posebno pozivaju i osobe s invaliditetom i osobe starije životne dobi da im se priključe u provedbi radionica putem OVOG OBRASCA koji možete pronaći na naslovnoj stranici stranci društva na www.kud-cice.hr.

Javiti i prijaviti se možete i koordinatoru Centra, Mariu Koniću i to putem telefona 0955916591 ili e-maila mario.konic@gmail.com, a više informacija o projektu možete vidjeti na web stranici KUD-a „ČIČE“ Novo Čiče.

Objava Besplatno naučite tkati, vezati, folklorno pjevati, svirati i plesati.. pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.