Prijava

Vaša prijava

FOTO Sedma Humanitarka za Josipa Filipovića okupila velik broj sugrađana

[]

Nakon izazovne godine iza njih ekipa goričke Humanitarke uspješno je organizirala, kažu- još bolju i veću, sedmu po redu Humanitarku, ovoga puta posvećenu Josipu Filipoviću iz Petrovine!
– Humanitarka koja je trebala biti održana prošle godine, koju smo na žalost morali odgoditi za neka bolja vremena, a uzrokovana Covid virusom, bila je već tada zamišljena kao Humanitarka za Josipa Filipovića. Srećom, ove smo godine uspjeli. Sretni smo jer smo uspjeli održati svoju riječ. Znamo da Gorica uvijek prepozna Humanitarku i da se uvijek svi u velikom broju pojave – ističu organozatori.
29 ekipa danas na betoncu igra ujedinjeno u jednom cilju – kako bi pomogli našem sugrađaninu Josipu.
– Josip je dečko kojeg je u najboljim godinama života jedan nezgodan skok u vodu ostavio bez motorike ruku i nogu te je teško ozljedio kralježnicu. Rehabilitacija je postala nužna svakodnevna obveza kako bi se Josipu omogućio najbolji oporavak te poboljšala daljna kvaliteta života – kazali su organizatori.
Evo i podataka za uplatu:
Izvor: Goričani Humanitarka/Facebook
IBAN: HR2424840081502024256
SWIFT: RZBHHR2X
*poziv na broj 00/ 28-08-2021.
Ili preko m-foto uplate.
Račun će biti otvoren još dan dva nakon Humanitarke, stoga organizatori pozivaju sve da slobodno uplate jer svaka kuna s tog računa ide za Josipa i sve će biti transparentno.
– Svjesni smo koliko su medicinske rehabilitacije poput ove koju treba Josip jako skupe, kako bismo svi skupa pomogli Josipu i roditeljima u daljnjim potrebitim rehabilitacijama kroz ovogodišnju Humanitarku, te im na taj način olakšali život – zaključuju.

Objava FOTO Sedma Humanitarka za Josipa Filipovića okupila velik broj sugrađana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.