Prijava

Vaša prijava

Gorički Taekwondo klub poziva školarce i predškolce da postanu dijelom ovog olimpijskog sporta u našem gradu

[]

Taekwondo klub Velika Gorica poziva sve zainteresirane vrtičance/predškolce, školarce da probaju ovaj olimpijski sport i da budu dio ovog olimpijskog sporta u našem gradu.

– Budite i postanite dio onog što je klub ostvario u 11 godina postojanja. Klub koji ima medalje sa svjetskih i europskih prvenstava, prvake Hrvatske u svim dobnim kategorijama, klub koji ima preko 50 medalja sa državnih prvenstava,  preko 50 medalja sa inozemnih(Grand prix) turnira i preko 500 medalja sa tuzemnih turnira. Čekamo Vas u našem trening centru na adresi Andrije Kačića Miošića 22c – poručili su.

Evo i rasporeda za sve uzraste

  • Taekwondo vrtić
    pon-sri-pet 18:00-18:45
  • Taekwondo škola
    pon-sri-pet 19:00-20:15
  • Taekwondo rekreacija 16+
    uto-čet    19:00-20:00

Slikaj QrCode i upiši se online!

– Od ponedjeljka 06. rujna krećemo sa svim našim programima i ustaljenim terminima. Veselimo se povratku svih naših članova te isto tako želimo dobrodošlicu svim novim članovima. Dođite i probajte ovaj olimpijski sport dva tjedna gratis. Vidimo se – poručuju.

Dodatne informacije nalaze se i na web stranici goričkog Taekwondo kluba.

Objava Gorički Taekwondo klub poziva školarce i predškolce da postanu dijelom ovog olimpijskog sporta u našem gradu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.