Prijava

Vaša prijava

Davor Konjević pojačao košarkaške redove Gorice

[]

Davor Konjević novi je igrač KK Gorica za koju je već nastupao u sezoni 2015/2016. Prošlu sezonu proveo je u rumunjskom CSM Galati gdje je bilježio 15 poena i 4 skoka po susretu. Prije par sezona bio je najbolji strijelac i drugi skakač slovenske lige gdje je proglašen za MVP-a regularne sezone.

Nema sumnje da će biti veliko pojačenje za Bikove u predstojećoj sezoni. Trener Josip Sesar izrazio je zadovoljstvo ovom akvizicijom.

U Davoru smo dobili jednog iskusnog igrača, odličnog scorera i jednog čovjeka koji može u stresnim situacjama preuzeti na sebe odgovornost. To je igrač koji je već igrao u Velikoj Gorici, bio je u ovom sustavu i već kroz ove treninge se vidi da se on  s lakoćom uklapa u sastav. Kvalitetno provodi vrijeme na parketu i pronalazi jako dobro svoje šuteve. Osim toga  to je čovjek koji ima iskustvo igranja u inozemstvu i osoba koja može pomoći našim mladim igračima nekim savjetom u svlačionici. Ja sam stvarno sretan i zadovoljan da smo dobili takvog igrača – zaključio je Sesar.

Davor Konjević najavio je visoke ambicije kluba u novoj sezoni. Inače, ovaj 198cm visoki polivalentni igrač već neko vrijeme trenira s Goricom, a sada je finalizirao ugovor s velikogoričkim premijerligašem.

Drago mi je da se vraćam u jedan ambiciozan i kvalitetan klub kao što je Gorica. Vjerujem da će svakoj ekipi biti nezgodno igrati s nama te da ćemo ostvariti zapažene rezultate u svim natjecanjima u kojima nastupamo. Cilj je svakako da se klub zadrži u najbolje četiri ekipe u državi te da u Alpe Adria kupu dođemo što je moguće dalje. Sistem i način rada trenera Sesara poznajem te mu se zahvaljujem na prilici i nadam se suradnji na obostrano zadovoljstvo – kazao je.

Priliku da pokaže što zna Davor će, kao i ostatak ekipe, imati 18. rujna na otvorenju nove sezone HT Premijer lige protiv Šibenke na Baldekinu.

Objava Davor Konjević pojačao košarkaške redove Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.