Prijava

Vaša prijava

Igre mladih okupile brojnu djecu s područja Kravarskog i Vukomeričkih gorica

[]

Danas se u Kravarskom u organizaciji Društva sportske rekreacije Kravarsko i u suradnji sa Savjetom mladih općine Kravarsko održavaju Igre mladih 2021. Riječ je o proslavi Dana općine Kravarskom kroz grupne i natjecateljske aktivnosti za djecu. Dan općine proslavili su tako igranjem graničara, badmintona, odbojke i stolnog tenisa.

Kako nam govore organizatori, prijavljeno je sveukupno 10 ekipa – za graničar su prijavljene četiri ekipe po osam igrača, za odbojku šest ekipa po sedam igrača te petero natjecatelja za badminton. Kroz ekipe i individualna natjecanja okupilo se više od 80 djece od sedam do 15 godina.

Djeca koja se natječu dolaze iz područja Općine Kravarsko te okolnih mjesta iz područja Vukomeričkih gorica. Zadovoljni smo odazivom djece te iduće godine očekujemo još veći broj natjecatelja.“, govori nam Ivan Zagorac, predsjednik Društva sportske rekreacije Kravarsko.

Objava Igre mladih okupile brojnu djecu s područja Kravarskog i Vukomeričkih gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.